Velkommen til Cleanit Cup 2024!

Vi i Vålerenga ønsker deg og laget ditt hjertelig velkommen til CleanIt Cup helgen 5-7. april 2024!!

Under følger viktig informasjon som vi ber deg dele med resten av laget ditt.

Fair Play

Dette er en fotballturnering for barn og det er IKKE et VM! Vi vil rette ekstra stort fokus på Fair Play på denne cupen, og våre Fair Play-verter vil kunne gå inn og avbryte kamper om de mener Fair Play ikke blir overholdt. De vil ha spesielt fokus på:

• Hets og sjikane rettet mot dommerne. Gjør man seg skyldig i dette blir man bedt om å forlate turneringsområdet. Enten det er spiller, trener/lagleder eller ivrige foreldre, vi har nulltoleranse for hets og sjikane mot dommerne.

• Vi teller IKKE mål. Fair Play-vertene vil oppfordre foreldre til å ikke telle mål selv om mange har lyst til det. Det utdeles ikke poeng, alle får premier og det er som sagt ikke et VM vi avvikler.

• I treerfotball spiller vi ikke med keeper så ikke legg en taktikk hvor dere har en spiller i mål hele tiden. Det er naturlig at barn faller tilbake mot eget mål, men oppfordre dem om å gå i angrep i stedet.

Kampavvikling

Kampene varer i 15 minutter (treer), 20 minutter (femmer), 25 minutter (sjuer) og 30 minutter (nier). Det er 5-10minutters pause mellom kampene. Alle lagene har minst én kamps pause mellom kampene sine. Alle kampene starter og avsluttes likt, så er det et lag som kommer for sent, blir det mindre spilletid i den aktuelle kampen. Vis respekt for motstander og vær derfor tidlig ute!

Dersom det mangler dommer, må lagleder for laget som er oppsatt som hjemmelag stille med dommer. Si i så fra til en Fair Play- eller Trivselsvert umiddelbart så sekretariatet kan finne en reservedommer.

Stiller to lag i samme farger, benytter sistnevnte lag i kampprogrammet overtrekkvester. Kan hentes i sekretariat.

Premier

Alle spillerne får medaljer etter sin siste spilte kamp. Premieutdelingen er inne i Vallhall. Vi oppfordrer lagene til å feire og synge kamprop når de står på medaljeutdelingen! Og ta bilder, mange bilder!

Sekretariat

Sekretariatet finner du i andre etasje i Vallhall. De vil hjelpe deg med alt du måtte lure på.

Kiosk

Vi har to kiosker på denne cupen. Den ene er inne i Vallhall ved inngangen, den andre er ute på Vallefeltet. Alle inntekter fra kiosksalget går til barna i klubben (og ikke til elitelagene).

Toaletter

Det er toaletter bak tribunen inne i Vallhall og i garderobene på Vallefeltet.

Førstehjelp

Vi har enkel førstehjelpsbehandling inne i Vallhall, og har gode rutiner ved alvorlige skader.

Fotografering

Vi har egne fotografer som vil ta bilder under hele cupen. Dersom du har et barn eller lag som det ikke skal tas bilde av, kontakt oss på fotball@vif.no eller i sekretariatet ved ankomst.

Aktiviteter

Vi har flere aktiviteter inne i Vallhall for å gjøre litt ekstra stas på både barn og voksne.

Parkering

Vi holder til i Oslo, og antall parkeringsplasser er svært begrenset. Vi anbefaler derfor ALLE om å reise kollektivt hvis mulig. Vi disponerer parkeringsgarasjen under tribunen på Intility Arena, parkeringsplassen utenfor Intility Arena på borteseksjonen/OBOS-tribunen og utenfor Vallhall. Grunnet dyre leiepriser, er prisen for parkering 150 kroner for hele cupen.

Det er strengt forbudt å parkere i Dronning Margretes vei. Biler vil bli borttauet for eiers kostnad og risiko.

Vi gleder oss til å arrangere Cleanit Cup 2024, og ikke nøl med å kontakte oss på fotball@vif.no om du har noen spørsmål!